AKP'NİN ABSÜRT SEÇİM TAKTİKLERİ

~ 29.10.2015, Av. Abdurrahman BAYRAMOĞLU ~

Seçimlere 5 gün kala basın yayın kuruluşlarına karşı yürütülen yoğun baskılar, çaresizlik ve teslimiyet algısını pekiştirmek ve bundan sonra yapılacaklar karşısında tepki gösterilmesini önlemek amacını taşımaktadır. Devlet eliyle sürdürülen her türden hukuksuzluk, haksızlık, baskı ve zulme toplumun kayıtsız kalması istenmektedir.

Giderek sertleşen halk düşmanı AKP iktidarı seçimlere dönük olarak ta absürt politikalar yürütmektedir. Halkının kanı pahasına seçim kazanmayı aklına koymuş olan bu iktidar;

Halkın ve üzüntüyle ifade etmek zorundayım ki özellikle AKP'ye oy verecek olanların embesil olduklarını varsayarak, uzun yıllar sonra kış saati uygulamasına geçmemiştir. Bu uygulama bir operasyon için ön hazırlık değilse (Umarım değildir.) Türkiye halkını embesiller topluluğu olarak görmekten başka ne olabilir.

Yıllarca Cumhuriyet düşmanlığı yaparak kendilerine toplumsal taban oluşturan AKP kadroları, ne hikmet se 1 Kasım seçimleri öncesinde Cumhuriyet Bayramı tatilini 4.5 güne çıkardı. Bu kararla da muhaliflerin sorumsuzluğundan medet ummaktadır AKP. Boşa çıkarmak muhaliflere kalmış.

AKP'nin seçime dönük absürtlüklerinden biri de ilk çocuğa 300 TL., üçüncü çocuğa 600 TL. vadidir. Yurttaşlarımın bu paraya kanıp çocuk yapacak kadar ahmak olmadıklarına yürekten inanıyorum. Ama diktatörlük komedyasında yok yok...

"Evlenecek eş bulamayanlar bize başvursun." diyen İbiş'e kaç başvuru olacağını merak etmiyor değilim. Ancak bunu düşünenlere, söyleyene iyice bakmalarını öneririm.

Bir de 7 Haziran’da CHP’nin her vaadine “kaynak nerede” diye karşı çıkan İbiş CHP’nin tüm vaatlerini bu kez kendi vadediyor.

Seçim şakaya gelmez.

Geleceğimiz için 1 Kasım'da oyumuzu kullanalım ve oyumuza sahip çıkalım.

 

Av. Abdurrahman BAYRAMOĞLU | Tüm Yazıları
Hits: 1813