Fuat Avni'den yeni başbakan iddiası

~ 20.08.2015, Yeni Yaklaşımlar ~

Fuat Avni’den yeni başbakan iddiası

Fuat Avni bu kez de kaos sonrası yapılacak erken seçimde AKP'nin yeni başbakan adayının Yalçın Akdoğan olacağını iddia etti.

Twitter’da her yazdığı olay olan Fuat Avni, yine çok çarpıcı iddialarda bulundu. Devlet içinde çok gizli planlar yapıldığını iddia eden Avni, bu planlar doğrultusunda ‘iç savaş’ çıkarılmak istendiğini belirterek, güvenlik güçlerine hain saldırıların devam edeceğini yazdı.

YENİ BAŞBAKAN YALÇIN AKDOĞAN OLACAK

‘Oluşturulacak kaos ortamı erken seçim sürecini hızlandıracak’ diyen Fuat Avni, seçimleri AKP’nin kazanması için her türlü hazırlıkların yapıldığını söyleyerek, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yerine geçecek olan kişinin de Yalçın Akdoğan olacağını belirtti.

Avni, Akdoğan konusunda şöyle yazdı; “Y…, Atalay’ı kızağa çekti. Efkan ve Fidan’ın yanına Akdoğan monte edildi. Akdoğan iç isyan sonrası başbakan olmaya hazırlanıyor.”

“DOĞU VE GÜNEYDOĞU OY KULLANILAMAYCAK HALE GELECEK”

Öte yandan, erken seçime kadar ülkede iç ayaklanma çıkarılmaya çalışılacağını iddia eden Avni, “güvenlik güçleriyle teröristleri karşı karşıya getirmeye devam edecekler. O bölgeyi seçim yapılamaz, oy kullanılamaz hale sokulmak isteniyor” şeklinde ifadeler kullandı.

 

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/fuat-avniden-yeni-basbakan-iddiasi-914373/

 

Hits: 1019