YENİ YAKLAŞIMLAR PLATFORMU ANKARA'DA ÖRGÜTLENİYOR

~ 06.06.2011, Yeni Yaklaşımlar ~
            Yeni Yaklaşımlar Platformunun Ankara’daki ilk toplantısı, 2.06.2011 tarihinde Ankara Barosu ABEM Merkezinde yapıldı.
 
            Yeni Yaklaşımlar Platformunun, İstanbul’dan sonra Ankara’da da örgütlenmesinin ve tanıtılmasının sağlanması amacıyla Ankara’da bir etkinlik düzenlenmesi için yapılan toplantıya, bu konuda çaba gösterip önderlik edecek davetli 12 kişi katıldı.
 
            Toplantının başlangıcında bir konuşma yapan Av. Başar Yaltı, Yeni Yaklaşımlar İstanbul Platformunun bu güne kadar yaşadığı gelişmeler ile www.yeniyaklasimlar.org sitesinin amacı ve yarattığı etki konusunda bilgi verdi. Daha sonra, hukuk alanında Ülkemizde yaşanan sorunlar konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve Yeni Yaklaşımlar Sitesinin nasıl daha etkin olabileceği, Web Sitesine nasıl işlerlik kazandırılacağı tartışmaya açıldı.
 
            Toplantı katılımcıları çeşitli konularda görüşlerini açıklayarak önerilerde bulundular. Toplantının sonunda, Yeni Yaklaşımlar Ankara Platformunun oluşturulması kararı alındı. Bu amaçla, öncelikle Ankara’daki hukukçular arasında Yeni Yaklaşımlar Sitesinin tanıtımına önem ve öncelik verilerek Platforma katkıda bulunacak hukukçuların belirlenmesi kararlaştırıldı.
 
Ayrıca, Ankara’da Temmuz ayı içerisinde gündemi daha sonra belirlenecek bir toplantı yapılması ve devamında bir kokteyl düzenlenmesi, İstanbul ve Ankara katılımcılarının bu vesileyle tanışmalarının sağlanması kararlaştırıldı.
 
            Toplantı ABEM Merkezi Çatı Restaurantta yenilen akşam yemeği ile son buldu.
 
 
 
Av.Bahattin YAVUZ
Yeni Yaklaşımlar Ankara Temsilcisi

Hits: 1725