Fetullah Gülen'e yeni görevler tebliğ edildi

~ 22.05.2014, Yeni Yaklaşımlar ~

“Sır operasyon” diye başlık atıp, yine “bir dost”unun söylediklerini aktaran Ergün Diler, “Kırım’daki ABD özel timleri”nden, “Barış sürecinin hiç başlamaması” için yapılanlara ve en az 200 şehit verdirmek amacıyla Çukurcaya gelen ve “imha edilen 17 Amerikalı”ya, şimdilerin Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’in bu işteki rolüne; oradan Fetullah’a tebliğ edilen görevlere kadar gelişmeleri sıraladı...

İŞTR O YAZI:

(..) ... dostumla sohbet giderek daha da derinleşti! Öyle bir an geldi ki Ankara'nın her yaptığının onun odasına geldiğini düşündüm! Öyle şeyler söylüyordu ki "Bunları Türkiye'de kaç kişi biliyor?" sorusunu sorduruyordu!

(..)

- Kırım'da ABD'nin özel timleri var ama? Ellerinde silahlar! Bu neyin nesi?

ABD'nin özel timleri, Kırım'da da var elbette. Ancak 60 ülkede daha var. Fakat bu özel timler, birçok farklı gruba bağlı. Beyaz Saray'a yakın olanlar da var, karşısında yer alanlar da...

- Türkiye'de oldu mu hiç?

Tam da oraya geliyordum!

- Nasıl yani?

Türkiye'dekini kimse bilmiyor çünkü!

- Meraklandım iyice!

Merakını gidereyim hemen...

- Bir zahmet!

Barış sürecinin hiç başlamaması için Türkiye'ye sızan ve operasyon yapmak isterken imha edilen 17 kişilik bir Amerikan timi vardı.

- Türkiye'de 17 Amerikalı imha edildi yani? Nasıl olur? Şaka mı bu?

Bal gibi olur!

- Anlatın lütfen!

Oslo süreci, 2011'de barış olacağının ilk hamlesiydi. O görüşmeleri sızdırarak, sürece darbe vurdular. Sızdıranlar belli! İngiltere ve kullandığı yapı! Artık barış süreci mutlaka başlayacaktı. Bunu PKK'ya destek veren 11 ülke de biliyordu. Ankara da işin farkındaydı!

- Eeee, devam edin!

İşte Neo-Con ABD'nin en özel timlerinden biri de 7 Ağustos 2012'de Çukurca'ya giriş yaptı.

Ancak Türk ordusu, en özel timlerini bu bölgeye göndermişti. Günlerce, dışarıyla irtibatı kesilen bu bölge tarihi bir savaş yaşadı. Tek kayıp vermeden, PKK ve ABD özel timi imha edildi. Altını bir kez daha çiziyorum, tek kayıp vermeden.

- Neden? Barış süreci bitecek miydi o zaman?

O gün oraya gelenlerin amacı PKK tarihinde olmadığı kadar derin ve acımasızdı!

- Açar mısınız?

O gün büyük bir katliam hedefleniyordu, en az 200 şehit için bölgeye sızma olmuştu.

Hedefledikleri yerlerin en ince ayrıntılarına kadar planlar yapılmıştı! Ancak MİT'in özel istihbaratı, bu operasyonu biliyordu. Türk ordusunun özel timleri de gerekeni yaptı.

Operasyonu yöneten kişi o bölgeye bizzat giden Necdet Özel'di. (..)

- Cemaat Türkiye'nin asıl konularından biri! Son aylarda çok tartışıldı, konuşuldu! Ne olacak bu iş? Siz bunu çok iyi bilirsiniz?

Fethullah Gülen'e yeni görevleri tebliğ edildi. Öncelikli olarak onun mağdur olduğu algısı oluşturulacak. Haklılığını ortaya çıkaracak olaylar gerçekleştirilecek! Üzerinde kurulacak büyük baskılar sonucu Erdoğan'ın hata yapması isteniyor.

Şimdi Gülen'in Türkiye'deki medyası ve tümüyle Erdoğan karşıtı olan medyalar, yine birlikte manşet atacak.

- Bu bilmediğimiz bir şey değil ki!

Tamam, ben de bunu söylüyorum!

- Tamam kızmayın!

Öncelikle ABD'de her medya kuruluşu, destekleyeceği kişileri açıklar ve öyle yayınlar yapar. Şimdi Fox yani Murdoch'a "Demokratlar lehine" bir haber yaptıramazsınız. Onun medyaya giriş amacı Demokratlar'a karşı olmak. Fakat hani siz Erdoğan'ı "medya üzerinde baskı kuruyor!" diye eleştiriyorsunuz ya; Obama, Murdoch üzerinde öyle baskılar kurdu ki muhalif gücünü yüzde 60 azalttı. (..)

- Erdoğan'a gelelim! Saldırılarla uğraşacak mı yine?

Fethullah Gülen ve diğer Erdoğan karşıtları, yoğun bir kampanya başlatacak. Erdoğan, onlara karşı yapması gereken hamleleri yaptığında da dünya basınını karşısında bulacak.

Erdoğan zafere gidecek ancak ekibinin onun kadar başarıyı istemesi şart. Yoksa, "Büyük Güç Türkiye" hayalinizi ertelemek zorunda kalırsınız! Herkes Erdoğan kadar davaya inanmalı! Tabii yük de sadece ona bırakılmamalı!

Ergün Diler, TAKVİM
Akit ARŞİV Sayfasından...

Hits: 1279