Egemen Bağış'ı yakacak ses kaydı

~ 18.03.2014, Yeni Yaklaşımlar ~
Haramzadeler, iki ses kaydı daha yayınladı. Sarraf, çikolata paketlerinde 500 bin liranın Sadık adlı biri ile Ege kod adlı birine gönderilmesini istiyor. Egemen Bağış, Sarraf'tan, Sadık'ın getireceklerini hizmetçileri Marina'ya bırakmasını istiyor.
 

 

Haramzadeler, iki ses kaydı daha yayınladı. Resmi dinlemelerden oluşan ses kaydına göre Rıza Sarraf, önce yardımcısı Abdullah Happani'yle, ardından da Egemen Bağış ile konuşuyor. Çikolata paketlerinde 500 bin liranın Sadık adlı biri ile Ege kod adlı birine gönderilmesini istiyor. Daha sonra konuştuğu Egemen Bağış, apar topar Ankara'ya  gittiğini belirterek Sarraf'tan, Sadık'ın getireceklerini hizmetçileri Marina'ya bırakmasını istiyor.

Rıza Sarraf, yardımcısı Abdullah Happani'ye Egemen Bağış'a götürülmek üzere çikolata paketinin içerisine 500 bin yerleştirmesini ve İstinye'ye tarafında bir yere, EGE ve KISA olarak kodladığı şahsa götürülmesi talimatını veriyor. Daha önce 500 -- 500 gönderdiğini söyleyerek Happani'ye alıcının kim olduğunu hatırlatıyor.

PARAYI SADIK GÖTÜRSÜN

Sarraf, çikolata ve parayı Sadık'ın götürmesini söylüyor., ardından Egemen Bağış'ı arayıp bayramını kutluyor. Bağış, Ankara'da olduğunu söylüyor.

SADIK ŞEYİ MARİNA'YA VERSİN

Egemen Bağış, "Patron apar topar Ankara'ya çağırdı. Buradan Bodrum'a geçeceğiz. Ben Marina'yı gönderiyorum. Onun haberi var, ona verebilir" diyor.
Sarraf anlamıyor, "Kime" diye soruyor.
Bağış, "5 yıldır bizim evde çalışan Marina var. Haberi var. Ben şimdi dedim ki Marina'ya, git Sadık'ın yanına, ben ona söyleyeceğim" diye cevap veriyor.
Sarraf,"tamam tamam, ben şimdi bilgi veririm" deyince Bağış, "O'na bırakabilir" diyor.
Daha sonra da Bağış,Sarraf'a, "babanın vize işi halloldu mu?" diye soruyor.

 

Cumhuriyet

Hits: 884