Eski AKP Milletvekil'inin "Başbakan yoğun bakımda" iddiasına cevap gecikmedi. "Geberin İnşallah"

~ 27.02.2014, Yeni Yaklaşımlar ~

Başbakan Erdoğan'ın yoğun bakımda olduğu iddiası sosyal medyayı karıştırdı.

Son dönemde Hükümet’e muhalif görüşleriyle gündeme gelen eski AKP Elazığ milletvekili Feyzi İşbaşaran, Twitter hesabından Başbakan Erdoğan'ın yoğun bakımda olduğunu duyurdu.

"Başbakan yoğun bakımda ..... Yanlış bilgi olsun isterim.. Yaşadıkları çok ağır.." diye yazan İşbaşaran şöyle devam etti:

"Allah insana bir ömür veriyor.. Bir de akıl.. Kader tam da ikisinin ortasında.. Allah Tayyip Bey'in günahlarını af etsin. Dün öğleden sonra 17.00'den beri bilgi sahibiydim. Allah kimseye böyle kader göstermesin !! Bir hırsız olarak gitti... Asla üzülmem ... Ölüm üzerine hiç hesap yapmam.. Hele siyasette asla.. Ben bunları yazarken belki ben ölmüş olabilirim .. Ama, Başbakan dopingle bu kadar ! Başbakan'ın siyasete ve propagandaya sağlığı uygun olmayabilir.. Ak Parti 12 yıllık bir Parti. Kurumsallaşmalı. Yoluna devam etmeli.. Ben Türkiye için ciddi bir şey yazdım. insan ömrü ile devlet ömrü çok farklı. Ülkesini seven herkes bunu düşünmeli..."



Cumhuriyet gazetesi Ankara muhabiri Fırat Kozok ise Twitter'dan "Başbakan'ın bugünkü Burdur programında şu dakika için bir değişiklik yokmuş. Kısa süre içinde netleşir herşey" diye yazdı.

ŞAMİL TAYYAR'DAN YALANLAMA

AKP Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar İşbaşaran'ın gündeme getirdiği iddiaları kendi üslubunca yalanladı.  Tayyar şunları yazdı:
"Montaj/dublaj kasetten sonra Başbakan yoğun bakımda yalanını uydurdular. Başbakan az sonra Burdur'a uçuyor, hasetinizden geberin inşallah"

Odatv olarak gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

Odatv.com

Hits: 1057