İLK TOPLANTI YAPILDI

~ 02.05.2010, Yeni Yaklaşımlar ~

Yeni Yaklaşımlar Platformu olarak düzenlemiş olduğumuz konulu toplantıların ilkini, Taksim Square Otel’de 39 meslektaşımızın katılımıyla gerçekleştirdik.

Toplantıda, Av. Başar Yaltı tarafından, Avukatlık Disiplin Hukuku konulu bir sunum gerçekleştirildikten sonra, serbest sohbet ve yemeğe geçildi.

Toplantıya katılan TBB önceki Genel Sekreteri Av. Güneş Gürseler, Haziran ayında yapılacak Türkiye Barolar Birliği seçimli genel kurulunda TBB başkanlığına aday olacağını belirterek, konuya ilişkin düşüncelerini katılımcılarla paylaştı.

Toplantıya katılan İstanbul Barosu saymanı Av.Ufuk Özkap ve yönetim kurulu üyesi Av.Handan Doğan’da, toplantıya ve yaklaşan TBB seçimli genel kuruluna ilişkin düşüncelerini katılanlarla paylaştılar.

Toplantıda diğer katılımcılar da görüş ve düşüncelerini açıklama olanağı buldular. Bu çerçevede, gelecekte yaratıcı projelere konu edilebilecek birçok yeni fikir ortaya çıktı.

Otelin 9. Katında ve İstanbul’un eşsiz manzarasının yarattığı bir atmosferde gerçekleşen toplantı, saat 22:00 de sona erdi.

12 Mayıs 2010 günü, aynı saatte ve aynı yerde, Av. Güneş Gürseler’in konuşmacı olarak katılacağı “Sürekli Avukatlık Hizmetlerinde Uygulanacak Esaslar” konulu toplantıyla, başlattığımız toplantılar serisi sürdürülecektir.

Hits: 5776