YENİ YAKLAŞIMLAR PLATFORMU İLK TOPLANTISINI YAPTI

~ 22.03.2010, Yeni Yaklaşımlar ~

“Durduğunuz yer gördüklerinizi belirler” ilkesinden hareketle, yaklaşık bir yıl önce www.yeniyaklasimlar.org adresinden deneme yayınıyla başlattığımız Yeni Yaklaşımlar Platformu çalışması, uzun süren deneme ve teknik alt yapı çalışmaları sonrasında, 3 ocak 2010 günü normal yayına geçmişti.

Bu kısa sürede bizimle birlikte olan eski ve yeni birçok dostla Yeni Yaklaşımlar Platformu’nun nasıl daha iyi ve daha etkin olabileceği konusunda düşünce paylaştık. Artık dostlarla bir araya gelmenin ve birbirimizle tanışmanın zamanının geldiğini düşünerek geçmişteki süreci paylaştığımız ve gelecekte birlikte çalışabileceğimizi düşündüğümüz 40 meslektaşımızı 19 mart 2010 günü tanışma toplantısına çağırdık.

33 meslektaşımızın katılımıyla Aybay Vakfı çalışma ofisinde yaptığımız ilk toplantı, katılanların düşünce ve önerilerini içtenlikle dile getirdikleri sıcak bir ortamda gerçekleştirildi.

Yeni Yaklaşımlar Platformu’nun çok önemli bir işlev görebileceği genellikle katılımcıların ortak düşüncesi olarak öne çıktı.

Toplantıda dile getirilen önerilerin yaşama geçirilmesi için en kısa sürede gerekli çalışmaların birlikte yapılması kararlaştırıldı.

Aybay Vakfı’nı bize özgüleyen saygıdeğer hocamız Prof. Dr. Rona Aybay’a teşekkür ederiz.

Toplantıya şu meslektaşlarımız katılmıştır. (Alfabetik sırayla)

Abdurrahman Bayramoğlu
Ahmet Sezai Ersoy
Ahmet Yavaşçı
Bahattin Yavuz
Başar Yaltı
Bediray Erdost
Birol Acer
Evrim Keydal
Fahri Kumkumoğlu
Fatma Bakırcı Efe
Gökhan Ağırbaş
Güneş Gürseler
Handan Doğan
Hasan Kılıç
Kübra Tuğtekin
Mahir Açıkalın
Metin Yaltı
Miray Ilıksoy
Naci Özer
Nida Açıkalın
Nihat Öner
Özgür Urfa
Reha Taşkesen
Reis Şimşek
Rüstem Yüksel
Senem Özcan
Şahin Erol
Turgay Barut
Türkan Bayram
Ufuk Özkap
Yalım Canveren
Yasemin Tunçel
Yeter Kılıç

Hits: 3526