Paşa niçin ağlar...

~ 23.06.2012, Rıfat SERDAROĞLU ~

Hiç düşündünüz mü?  TSK’nin Komutanı  niçin ağlar?
İşi;  Terörle mücadele etmek, Türkiye’nin birliğine bütünlüğüne, bölünmezliğine kast etmiş hainlere cezalarını vermek ve kendisine emanet edilen evlatlarımızı koruyup,  geldikleri gibi sağ-salim ailelerine teslim etmek  olan  bir profesyonel asker, niçin ağlar?
*Çaresizliğin, beceriksizliğin verdiği utanç yüzünden mi?
*AKP’nin  TSK’ye  destek vermemesi sebebiyle, evlatlarımızın “yok yere” ölmesi yüzünden mi?
*Anayasal Kurumlarda, Hükümetin defalarca uyarılmasına rağmen, yanlış terör politikalarında ısrar edilmesinin verdiği vicdan azabı sebebiyle mi?
TSK’nin Komutanı, “ağlar” haldeki resimlerinin örgüt elemanlarının elinde “alay” konusu olduğunu bilmez mi? 

Meselenin özü;  Türkiye’ye huzur vermek istemeyen, Türkiye’nin zayıf düşüp bölünmesini isteyenlerin, zaman zaman ısıtıp gündeme getirdikleri dış destekli  Kürtçü-Bölücü hareketin, BOP Planı içinde yeniden servis edilmesidir.

Mesele gerçekten demokratikleşme, ekonomik, sosyal ve siyasal hakların kazanımı olsaydı, Cumhuriyetten önceki “Silahlı Kürtçü-Bölücü” isyanlarla,  Cumhuriyetten sonraki 29 silahlı isyan için ne diyeceğiz?
Sizce; “Kürtçe Eğitim” olsaydı, bu isyanlar yaşanmayacak mıydı? Anayasa’daki Türklükle ilgili kısımlar çıkarılsa idi, PKK cinayet işlemekten vaz mı geçecekti?...
PKK ve BDP’nin istediği “Demokratik Özerklik” verilse idi, terör duracak ve terör örgütü silah bırakacak mıydı?
Bunların hepsi hayaldir. Elbette ki, Anayasal çerçevede düzenlemeler yapılmalı, demokratik standartlarımız tüm vatandaşlarımız için eşit olarak yükseltilmelidir.

Yoksa siz de TSK’yi (Terörün Silahlı Kolu), PKK’yı ise (Partimizin Kardeş Kuruluşu) olarak gören badem bıyıklılar takımından korkanlardan mısınız?...
Özel Paşa;
Artık sizinle ilgili yazmayacağım. Kendi askerini 9 aydır PKK'nın  elinden alamayan  komutan, benim için yok hükmündedir. İnanıyorum ki Türk Milleti de benim gibi düşünüyordur.
Lütfen şehit cenazelerine gidip, salya-sümük ağlamayın. Evinizde aynaya bakıp istediğiniz kadar ağlayın.
Not: Umarım, yazdıklarım için beni dava edersiniz. Terbiyem sebebiyle yazamadığım, fakat yüzünüze karşı söyleyip, tarihe not düşmek istediğim o kadar çok gerçek var ki….

(Yurt Gazetesi)

Rıfat SERDAROĞLU | Tüm Yazıları
Hits: 1317