ÜMİT KOCASAKAL EKİBİ SEÇİME HAZIR.

~ 04.11.2010, Yeni Yaklaşımlar ~

İstanbul Barosu’nun 2010 Genel Kurulu’na 3 gün kala, seçimi kazanmaya en yakın grubun Av. Doç. Dr. Ümit Kocasakal başkanlığındaki ÖİÇAG olduğu açıkça görülüyor.

Grubun, dün akşam (3 Kasım) Taksim Hil Otel’de yaptığı seçimden önceki son toplantı onarca avukatın katılımıyla gerçekleştirildi.

Oldukça heyecanlı ve coşkulu bir kalabalığa konuşan Kocasakal, deneyimli ve güçlü bir kadroyla İstanbul Barosu yönetimine talip olduklarını ve İstanbul Barosu’nu her bakımdan ve gerçek anlamda Dünyanın en büyük barosu yapmanın öncelikli hedeflerinden biri olduğunu belirtti.

Avukatların ve öncelikle genç ve bağlı çalışan avukatların sorunlarının çözümü için deneyimli kadrolarıyla ve genişletilmiş yönetim yapılanmalarıyla var güçleriyle çalışacaklarını belirten Kocasakal, genel kuruldan bu amaçla görev istediklerini sözlerine ekledi.

Toplantıda, ayrıca Av. Mehmet Durakoğlu, Av. Hüseyin Özbek ve Av. Başar Yaltı’da söz alarak katılanlarla görüşlerini paylaştılar.

Özellikle genç avukatların katılımıyla gerçekleştirilen ve kongre günleri için görevlendirmelerin yapıldığı çalışma toplantısıyla da çalışmalar tamamlanarak grubun seçim öncesi hazırlıkları büyük oranda tamamlanmış oldu.

Grubun seçime hazır olduğu gözlendi. 4/11/2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hits: 1363