YENİ YAKLAŞIMLAR PLATFORMU TEKİRDAĞ'DA TOPLANDI

~ 15.07.2011, Yeni Yaklaşımlar ~
Yeni Yaklaşımlar, ülke çapında yaygınlaşma çalışmaları kapsamında, Ankara’dan sonra Tekirdağ’da da bir platform oluşturmanın ilk adımı olarak 9 Temmuz 2011 Cumartesi günü Tekirdağ’da toplandı.
 
Yeni Yaklaşımlar İstanbul Platformu’ndan 9 Avukat’ın hazır bulunduğu toplantıya, Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Ahmet Müsellem Görgün başta olmak üzere, TBB eski Genel Sekreter’i ve eski Tekirdağ Baro Başkanlarından Av. İ. Güneş Gürseler, önceki dönemlerde Tekirdağ Barosu Başkanlığı yapmış meslektaşlarımızdan Av. Hasan Orta ve Av. Bekir Güngör de katıldılar. Toplantıya ayrıca Tekirdağ Barosu Genel Sekreteri Av. Gülşen Tufan, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Dilşat Aydın ile önceki dönem Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hülya Saygın katıldılar.
 
Tekirdağ Barosu’nun restore edilmiş eski bir Tekirdağ evi olan yeni binasında yapılan toplantıda, Yeni Yaklaşımlar Platformu olarak yurt çapında yaygınlaşmak ve başta meslektaşlarımız olmak üzere hukuk camiasına ulaşmak gerektiği konusunda ortak görüşler belirtildi.
 
Toplantıda, Yeni Yaklaşımlar Tekirdağ Platformu’nun en kısa sürede oluşturulması ve bundan sonraki adımların ortaklaşa geliştirilmesine karar verildi.
 
Avukatlığın bugünü ve geleceğine ilişkin çalışmalar yapılması kararı da toplantının bir diğer sonucuydu.
 
Yeni Yaklaşımlar Tekirdağ Platformu’nun yapılanması ve iletişim bilgilerini en kısa sürede sizlerle paylaşacağımızı umuyoruz.
 
Yeni Yaklaşımlar

Hits: 2665