Avukattan, metrobüs durağında sürpriz evlenme teklifi

~ 20.01.2016, Yeni Yaklaşımlar ~
Sevdiği kıza sürpriz evlenme teklifi yapmak isteyen genç, her gün sabah akşam işe gidip gelirken kullandıkları metrobüsü seçti. Organize olan 25 kişilik arkadaş ekibi de soğuğa aldırmadan bekledikleri durakta havai fişekli, müzikli evlilik teklifinde rol aldı.


KIZ ARKADAŞIYLA METROBÜSE GİTTİ

Her gün binlerce insanı evden işe ve okula taşıyan metrobüs, salı gecesi ilginç bir evlilik teklifine mekan oldu. Küçükçekmece'deki bir tekstil firmasında çalışan kız arkadaşı Duygu Bensiz'i her zamanki gibi iş yerinden alan Avukat Tuncay Taşkın, durağa geldiğinde önceden Beşyol Metrobüs Durağı'na yerleşen arkadaşları tarafından karşılandı.

Metrobüste Sürpriz Evlenme Teklifi


ŞAŞKIN BAKIŞLAR ARASINDA EVLENME TEKLİFİ

Çiftin yürüdüğü yol meşale ile aydınlatılırken, orkestra çiftin arkasında "Ah İstanbul" şarkısını çaldı. Akşam saatinde motrobüse giden ve metrobüsten inen yolcuların şaşkın bakışları arasında evlilik teklifini yapan Taşkın, Bensiz'i şaşkına çevirdi.

Karşılaştığı teklif karşısında neye uğradığını şaşırıp gözyaşlarını tutamayan Duygu Bensiz, teklife 'evet' dedi.

"METROBÜSÜ ÇOK GÜZEL HATIRLAYACAĞIZ"

İki sene önce karlı bir günde tanıştıklarını, yine bir karlı günde evlilik teklifi yapmayı arzuladığını belirten Taşkın, "Metrobüse binmekte sıkıntı yaşıyorduk. Metrobüs bizim için hep çileydi. Bundan sonra biz metrobüsü çok güzel hatırlayacağız. İnşaallah bütünİstanbul halkı da metrobüsü böyle hatırlar." dedi.

GENÇ KIZ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Gözyaşlarını tutamayan Bensiz ise, "Böyle bir teklif bekliyor muydunuz?" sorusuna, "Beklemiyordum. Çok seviyorum ben onu." cevabını verdi. Çift, daha sonra arkadaşlarıyla birlikte duraktan ayrıldı.

Metrobüs’de yapılan evlilik teklifine organize olan 25 kişilik arkadaş ekibi de soğuğa aldırmadan bekledikleri durakta havai fişekli, müzikli evlilik teklifinde rol aldı. Yaşadıkları karşısında adeta şoka giren genç kız, evlilik teklifine ‘evet’ dedi.

CİHAN

Hits: 1048