Volkan Demirel'e fidye tuzağı

~ 08.01.2016, Yeni Yaklaşımlar ~

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'e fidye tuzağı kuruldu! 3 yaşındaki kızı Yade'nin kaçırılacağını iddia edip sözde yardımcı olacaklarını iddia eden 2 kişi yakalanıp gözaltına alındı.

Fenerbahçeli milli kaleci Volkan Demirel'in telefonunu arayıp, kızının kaçırılacağını iddia ederek sözde yardımcı olup para almaya çalıştıkları iddia edilen 2 kişi polis tarafından yakalandı.

VOLKAN DEMİREL ŞİKAYETÇİ OLDU

Alınan bilgiye göre, 2 gün önce Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran Volkan Demirel, tanımadığı bir kişinin, önce menajerini, daha sonra da kendisini  telefonla arayarak çocuğunun kaçırılacağına dair bilgisinin olduğunu söylediğini belirtti. Bu kişinin yardımcı olmak için ısrarla kendisiyle görüşmek istediğini anlatan Volkan Demirel, şikayetçi oldu.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Bu şikayet üzerine harekete geçen Gasp Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, kısa sürede telefonla arayan kişi ile kendisine yardım eden şüphelinin kimliklerini tespit etti. Dün yakalanan şüpheliler Mustafa G. (55) ile Yalçın Ç. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

PARA ALMAK İÇİN YAPMIŞLAR

Polis tarafından yapılan soruşturmada, şüphelilerin hiçbir zaman kaçırma olayını planlamadıklarını söyledikleri öğrenildi. Şüphelilerin Volkan Demirel'e bu olayı gerçekleşecekmiş gibi anlatarak, sözde ona yardım ediyormuş gibi yapmayı planladıkları, bunun karşılığında para almayı planladıkları tespit edildi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılığın talebi üzerine, mahkeme 2 şüpheliyi adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. 




Volkan Demirel'in kızı Yade, 8 Şubat 2014'te dünyaya gelmişti.



Ali AKSOYER / DHA
Hits: 850